Home / De Steeg / Van Eert is geïnstalleerd

Van Eert is geïnstalleerd

DE STEEG – Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Rheden op 11 januari is de heer Carol van Eert geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente. In het bijzijn van Commissaris van de Koning Clemens Cornielje legde Van Eert de gelofte af.

 

Daarna ontving de nieuwe burgemeester van Rheden de ambtsketen en de voorzittershamer uit handen van locoburgemeester Nicole Olland, die sinds het vertrek van Petra van Wingerden de honneurs waarnam. Deze avond hield Van Eert tevens zijn eerste nieuwjaarstoespraak in zijn nieuwe gemeente. Een samenvatting van deze toespraak is verderop in deze krant te lezen.

Foto Martin de Jongh

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.