Home / Loenen / Nieuwjaar met de kalfjes

Nieuwjaar met de kalfjes

LOENEN – Natuurmonumenten heeft dit weekend het nieuwjaar ingeluid met bezoekers van boerderij de Groote Modderkolk in Loenen. Er werd getoost met warme chocolademelk en glühwein. Natuurlijk brachten bezoekers ook een bezoek aan de dieren van de boerderij. Zo waren Vanna en Nora Jansen helemaal weg van de nieuwste aanwinsten van de kudde brandrode kunderen. De schattige kalfjes zullen deze dag wel heel veel aandacht hebben gekregen.

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.