Home / Oeken / Ommetje Oeken geopend

Ommetje Oeken geopend

OEKEN – Aan Fien Koren afgelopen zaterdag de eer om het informatiebord te onthullen dat hoort bij een gloednieuwe wandeling. Onder de noemer Oekens Ommetje kan iedereen een mooi rondje maken door de prachtige omgeving van het dorp. Het bord is te vinden op de hoek Buurtweg en Kleine Vosstraat en fungeert als startpunt voor een wandeling waarin natuur en cultuurhistorie een grote rol spelen. Alle mooie plekjes worden aangedaan.

Het Oekens Ommetje is ontwikkeld vanuit het project Levend Landschap en gerealiseerd door bewoners van het dorp en wijkraad Oeken Voorstonden Broek, samen met Woningcorporatie Veluwonen en de gemeente Brummen.

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.