Home / Laag-Soeren / Laag-Soeren sluit jaar af

Laag-Soeren sluit jaar af

LAAG-SOEREN – Laag-Soeren kende in december vele hoogtepunten zoals sinterklaas, de kerstboom bij ‘t Sprengenhus, een nieuwe expo in het Sprengenpodium, het kerstconcert van Sempre Crescendo en het Kerstschieten in de Harmonie. Het oude jaar werd afgesloten met de bekende oliebollen van SCS. Op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar was er weer het bekende snerttoernooi van SCS. Met de gezellige Nieuwjaarsreceptie, werden de festiviteiten afgerond.

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.