Home / Rheden / Extra prijzen carnavalsoptocht Rheden

Extra prijzen carnavalsoptocht Rheden

RHEDEN – Tijdens de carnavalsoptocht in Rheden op 11 februari worden naast de traditionele prijzen ook twee nieuwe prijzen geïntroduceerd: de aanmoedigingsprijs en de beloning voor het invullen van de publieksprijs.

De aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt aan een deelnemer die geen andere prijzen heeft gewonnen, maar waarvan de optochtcommissie vindt dat zij toch een prijs verdient. Aanleiding hiervoor kan divers zijn.
Het stemmen voor de publieksprijs wordt ook aantrekkelijker: Onder de invullers wordt een winnaar getrokken bij de prijsuitreiking op het Meester B. van Leeuwenplein. Voorwaarde is wel dat de winnaar direct de prijs in ontvangst neemt. Is de prijswinnaar er niet? Dan wordt er een nieuwe naam getrokken.

In totaal zijn er dus de volgende prijscategorieën voor de deelnemers: Jeugd tot en met vijftien jaar, volwassenen, publiekprijs en aanmoedingingsprijs. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via www.cvdeheiknuuters.nl/optocht.

Foto: optochtcommissie CV De Heiknüüters- Wil van Zummeren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.