Home / Regio / Uiterwaarden IJssel onder water

Uiterwaarden IJssel onder water

REGIO – Het water in de IJssel begint te stijgen, de uiterwaarden beginnen onder te lopen. De schepen zoeken hun vaargeul in de steeds breder wordende IJssel. Er spoelt ook veel afval aan, veel plastic en sloophout en hout van bomen. De gemeente Rheden op strategische plekken borden neergezet om de weg door de Havikerwaard af te sluiten. Vooral veel smeltwater van de sneeuw uit de omliggende landen komt deze kant op. – Foto Martin de Jongh

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.