Home / Loenen / Nieuwjaarsreceptie en huldigen jubilarissen VV Loenermark

Nieuwjaarsreceptie en huldigen jubilarissen VV Loenermark

LOENEN – Op zondag 7 januari vindt de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging, v.v. Loenermark plaats in de kantine van het clubgebouw in het Lonapark. Het wordt een bijzonder jaar voor Loenermark, want de club bestaat in 2018 liefst 90 jaar!

Het bestuur nodigt alle leden, donateurs, sponsors en supporters uit voor de bijeenkomst. Kortom, iedereen die Loenermark een warmhart toedraagt, is vanaf 15.00 uur van harte welkom om gezamenlijk een toast uit te brengen op het jubileum jaar. Ook vindt op deze middag de huldiging plaats van de 25, 40, 50 en 60-jarige jubilarissen. Voorafgaand aan de receptie vindt om 13.30 uur de wedstrijd plaats tussen Loenermark 1 en Loenermark G. Een primeur bij v.v. Loenermark.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.