Home / Velp / Kangoeroe Klup bij Sios ’61 in Velp

Kangoeroe Klup bij Sios ’61 in Velp

VELP – Korfbalvereniging Sios ’61 houdt vrijdag 5 januari een Kangoeroe Klup-midddag voor kinderen van groep 1 tot en met 6 van de basisscholen. Enthousiaste trainers verzorgen aan de hand van leuke spellen, zoals tikkertje, schieten op een korf, rennen en springen, een sportmiddag.

De kinderen krijgen na afloop een leuke goodiebag. De Kangoeroe Klup duurt van 15.00 tot 16.30 uur en vindt plaats in de gymzaal van de Dumpel. Neem voor meer informatie contact op via tel. 06 – 15947193 of info@sios61.nl.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.