Home / Doesburg / Sluis Doesburg twee weken buiten bedrijf

Sluis Doesburg twee weken buiten bedrijf

DOESBURG – Mits de weersomstandigheden goed zijn, vinden vanaf 8 tot en met 20 januari herstel-werkzaamheden plaats aan de sluis Doesburg. De sluis is in deze periode tijdelijk buiten bedrijf voor de scheepvaart.

Om reparaties aan de sluisdeuren en het beton ter plaatse van de klimladders te kunnen uitvoeren moet de sluis worden drooggezet met behulp van schotten. Tijdens het plaatsen van de schotten is de verkeersweg over de sluis (Barend Ubbinkweg) kort buiten gebruik. Dit geldt ook voor het verwijderen van de schotten na afloop van de werkzaamheden.

Er is voor de stremming ook een scheepvaartbericht uitgegaan.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.