Home / Velp / Politie Velp rent voor Serious Request

Politie Velp rent voor Serious Request

REGIO – De actie Politie in het Zweet van de politieregio’s IJsselstreek en IJsselwaarden heeft bijna 2.500 euro opgeleverd. Agenten zijn hardlopend van Zutphen via Velp naar het glazen huis in Apeldoorn gegaan.

 

Dit deden zij elk in blokken van 5 kilometer. De agenten haalden geld op door middel van sponsoring door hun families en collega’s. De renners werden begeleid door bikers van de politie en een ME-bus. Rond 14.30 uur woensdagmiddag 20 december zijn de agenten in Apeldoorn aangekomen en overhandigden daar de cheque aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request voor het Rode Kruis.

Foto Martin Heitink / Persbureau Heitink

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.