Home / Brummen / Oliebollenactie Sportclub Brummen huis-aan-huis

Oliebollenactie Sportclub Brummen huis-aan-huis

BRUMMEN – Evenals in voorgaande jaren, houdt de jeugdafdeling van Sportclub Brummen weer een oliebollenverkoopactie. Jonge leden van de vereniging gaan op woensdagmiddag 27 december vanaf 15.30 uur deur aan deur in Brummen, Oeken en Leuvenheim om de lekkernij aan de man/vrouw te brengen.

Alle jeugdteams van O-7 tot en met O-12 zullen zich inspannen om zoveel mogelijk oliebollen te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan het organiseren van activiteiten voor de jeugdafdeling van de voetbalclub.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.