Home / Brummen / Op weg naar Kerst met de Zonnebloem

Op weg naar Kerst met de Zonnebloem

BRUMMEN – De Zonnebloem afdeling Brummen heeft een leuke activiteit voor haar gasten met een fysiek beperking gehouden: een bezoek aan tuincentrum Lochem, dat nu geheel in kerstsfeer is gebracht. In totaal 26 gasten, vergezeld door 13 vrijwilligers, betraden een sprookjeswereld die even het leven van alle dag deed vergeten.

Meteen na binnenkomst werden de gasten onthaald op koffie met een lekker gebakje, daarna werden de gasten met rolstoel, geduwd door vrijwilligers, of eigen rollator door hal na hal geleid. Er kwam geen eind aan, tot de nok gevuld met alles wat Kerstmis zo gezellig en knus maakt. Het is maar goed dat het tuincentrum grote winkelwagens heeft, want de ogen waren groter dan de karretjes. Kerstlichtjes, lantaarns, muziekdozen , alles verdween met grote voortvarendheid in de winkelwagentjes.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.