Home / Apeldoorn / Volop eindejaarsvoordeel bij Paul Roescher

Volop eindejaarsvoordeel bij Paul Roescher

APELDOORN – Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december vindt bij Paul Roescher de jaarlijkse Oudejaarsbeurs plaats. Het veelbelovende programma bestaat naast scherpe aanbiedingen ook uit leuke activiteiten én een spetterende fonteinenshow met water en vuur.

De Oudejaarsbeurs is de laatste buitenkans voor mensen die de prijswijzigingen van 2018 willen ontlopen. “Ook in onze bedrijfstak voeren leveranciers in 2018 prijsverhogingen door als gevolg van de economische groei. Daarom willen we onze klanten graag helpen om hun woning nog te kunnen inrichten voor de prijzen van dit jaar”, aldus de enthousiaste bedrijfsleider van het bedrijf aan de Vlijtseweg in Apeldoorn.

Tot duizenden euro’s besparen
Dat voordeel loopt al snel in de honderden of zelfs duizenden euro’s. Dat heeft onder meer te maken met het brede assortiment van Paul Roescher: naast keukens en badkamers kunt u bij Paul Roescher ook terecht voor een uitgebreid aanbod tegels, vloeren, haarden en kasten. Met 17.500 m2 showroom biedt het bedrijf, dat ook een vestiging in Rijssen heeft, Europa’s grootste keuze onder één dak.

Van alles te beleven
Maar de Oudejaarsbeurs is veel méér dan alleen geld besparen. Van woensdag 27 t/m zaterdag 30 december is er bij Paul Roescher namelijk van alles te beleven! Van spectaculaire shows, interactieve demo’s en een professionele schilderworkshop voor jong en oud tot heerlijke proeverijen, live pianomuziek en leuke aanbiedingen: Paul Roescher blaast het jaar 2017 feestelijk uit.

Viert u het feest mee?
De Oudejaarsbeurs van Paul Roescher vindt plaats in de Megastore aan de Vlijtseweg 196 in Apeldoorn. De Megastore is iedere dag om 9.00 uur geopend. Woensdag duurt de Oudejaarsbeurs tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag is er een koopavond tot 21.00 uur en zaterdag 30 december wordt de Oudejaarsbeurs om 16.30 uur afgesloten. Het team van Paul Roescher heet u van harte welkom!
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.