Home / Hall / Felicitaties voor 101-jarige mevrouw Wolters – Heijenk

Felicitaties voor 101-jarige mevrouw Wolters – Heijenk

HALL – Vorig jaar vierde ze haar 100ste verjaardag met zo’n tweehonderd mensen in een zaal, dit jaar deed mevrouw Janna Wolters – Heijenk uit Hall het wat rustiger aan. Maar uiteraard was de Brummense burgemeester Alex van Hedel aanwezig om mevrouw Wolters de felicitaties over te brengen namens het gemeentebestuur.

Mevrouw Wolters, in 1916 geboren in Eefde, woont op die zeer gevorderde leeftijd nog deels zelfstandig in Hall en is nog redelijk gezond, al gaat het geheugen wel achteruit. Ze heeft vier kinderen, negen kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen. In 1993 overleed haar man, met wie ze tijdens de oorlogsjaren in Hall kwam wonen en een boerenbedrijf startte. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.