Home / Loenen / VV Loenermark verlengt contracten met trainers

VV Loenermark verlengt contracten met trainers

LOENEN – Zowel Frank van Binsbergen als Rob Wegerif zijn sinds dit seizoen trainer bij de vv Loenermark. De trainers, voetbaltechnische commissie en bestuur zijn overeen gekomen het bestaande contract voor beiden met één jaar te verlengen. Dat betekent dat zij ook het seizoen 2018-2019 aan het roer staan bij Loenermark.

Beide trainers hebben het prima naar de zin bij de Loenense club. "Ze zijn tevreden over de spelersgroep, de onderlinge samenwerking maar ook over de samenwerking met leider, bestuur en voetbaltechnische commissie", aldus voorzitter Jaap Holdijk.

"Het grote aantal blessures speelt zeker mee in de tot op heden behaalde resultaten van zowel het 1e als 2e elftal. Daarom zijn de trainers op de resultaten (vooral het 2e) zeker niet afgerekend. De informatie die we vanuit de spelersgroep hebben gekregen was over duidelijk: met beide trainers doorgaan. Zowel de trainers als de voetbaltechnische commissie hechten grote waarde aan deze informatie", aldus de preses van de club.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.