Home / De Steeg / Kopstaart botsing op A348

Kopstaart botsing op A348

DE STEEG – Woensdag tegen de klok van 13.00 uur, vond er een aanrijding op de A348 ter hoogte van de brug bij De Steeg plaats. Alle hulpdiensten waren aanwezig na de diverse meldingen. Twee auto’s waren erbij betrokken, waarvan de schade groot was. Een personenauto werd van achteren aangereden en die botste hierdoor weer tegen de middenvangrail. De bestuurders zijn nagekeken door ambulance personeel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het overige verkeer kon van de linker rijbaan gebruik blijven maken. De auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf. – foto: Martin de Jongh

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.