Home / Velp / Verlangen naar Dickens

Verlangen naar Dickens

VELP – Terug in de tijd in de Emmastraat in Velp. Dat was een tijdreis die zondag makkelijk gemaakt kon worden. Door de aankleding en de aanwezigheid van heel veel re-enactors, nog meer dan voorgaande jaren, keerde de oude winkelstraat terug naar pakweg 1850, de tijd waarin de beroemde verhalen van de Engelse schrijver ontstonden. Veel kramen met kerstdecoraties, winterse aanbiedingen van de winkeliers, muziek en op de koop toe nog een flink pak sneeuw. Die winterse neerslag weerhield vast mensen naar Velp te komen, maar voor hen die er wel waren, leverde het een schitterend plaatje op. – foto: Marc Pluim
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.