Home / Doesburg / Doesburgse Kerstmarkt heeft bezoekers veel te bieden

Doesburgse Kerstmarkt heeft bezoekers veel te bieden

DOESBURG – Wie de speciale route door de Doesburgse binnenstad volgde, was zaterdag wel een paar uurtjes zoet. Met ruim 150 kramen, verschillende plekken waar optredens waren, de warmte van de Martinikerk en de levende kerststal op de Voormarkt, had het evenement de vele duizenden bezoekers aan de Hanzestad veel te bieden.

Een dun laagje sneeuw bracht nog eens extra sfeer in de historische binnenstad van Doesburg, die natuurlijk een geweldig decor voor zoiets is. De organisatie mag dan ook tevreden terugkijken op het evenement dat, kort na het vertrek van Sinterklaas, een geweldig begin van de Kerstperiode. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.