Home / Eerbeek / Winterfair op Oranje Nassauplein in Eerbeek

Winterfair op Oranje Nassauplein in Eerbeek

EERBEEK – Op zaterdag 16 december wordt een Winterfair gehouden op het Oranje Nassauplein in Eerbeek, van 14.00 tot 20.00 uur. Er staan diverse kramen, onder andere van het Pater Dekkerhuis met gebruikte spullen en muziek.

Kinderen kunnen op de foto met de kerstman en de kersttrein rijdt tot 16.30 uur tussen het Oranje Nassauplein en het Stuyvenburchplein. Na 16.30 uur rijdt de trein vanaf basisschool De Triangel naar het Oranje Nassauplein, begeleid door dansende kinderen. Ook wordt er door de Protestantse Gemeente Eerbeek een speurtocht/vossenjacht georganiseerd. DJ Bjorn verzorgt de muziek en ook de midwinterhoornblazers zijn weer aanwezig. Verder is er chocolademelk en glühwein te koop.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.