donderdag 28 oktober 2021 | WEEK 43 |
HomeLaag-SoerenGrote dorps-kerstboom in Laag-Soeren geplaatst

Grote dorps-kerstboom in Laag-Soeren geplaatst

LAAG-SOEREN – Op zijn verjaardag bezocht Sinterklaas nog basisschool ’t Schaddeveld in Laag-Soeren. Direct na zijn vertrek naar Spanje maakte het dorp zich op voor een mooie afsluiting van 2017 en sfeervol begin van 2018. Dat begon met het plaatsen van een grote kerstboom voor ‘t Sprengenhus.

 

In goed onderling overleg heeft de decembercommissie in Laag-Soeren ook voor dit jaar een mooi en gevarieerd programma samengesteld. Om te beginnen werd zaterdag de kerstboom uit Le Paradou gehaald. Beheerder Piet Blanksma had weer een mooi exemplaar uitgezocht. Onder zijn toezicht en met medewerking van houtvester Frans Alberts, bracht Bernard van Eijbergen zijn kraan in stelling om de boom om te duwen. Toepasselijk muzikaal begeleid door Sempre Crescendo streek hij het vaantje.

De boom werd netjes op een platte wagen gelegd, waarna een feestelijke tocht naar ’t Sprengenhus volgde. Daar werd de boom in het daarvoor bestemde gat geplaatst. Nadat de lichtjes waren aangebracht was het wachten op de invallende duisternis om het eindresultaat te kunnen zien. Laag-Soeren kan trots zijn op zijn kerstboom van eigen bodem. Vanaf nu zal de verlichte boom sfeer en verwachting brengen in de donkere dagen.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0212005_Sponsor_ACE.jpg

Nieuwe tassen voor Dames 2 Ace’19

ANGERLO - De dames van volleybalvereniging Ace'19 uit Angerlo/Doesburg speelde vrijdag 1 oktober een thuiswedstrijd in de gymzaal bij de Trompetter in Angerlo. Voor aanvang van de wedstrijd ontvingen de speelsters een nieuwe tas uit handen van sponsor Trentelman Schilderwerk in Bathmen. Voor Betty Sinay was er een mooie bos

Curling, kerstmarkt en droneshow tijdens eerste Eerbeekse Winter Weekend

EERBEEK - Twee keer moest de Eerbeekse kermis worden afgezegd. Geen feest, geen vogelschieten, geen vrijmarkt op Koningsdag. Het werd de leden van de Oranjevereniging te rustig en daarom bedachten zij een nieuw evenement: het Eerbeekse Winter Weekend, dat gaat plaatsvinden van vrijdag 10 tot en met 12 december.

Griezelen in Eerbeeks Screampark

EERBEEK - Ze kwamen doodenge situaties tegen, zondag in het Weberbosje in Eerbeek, maar deze kinderen lieten zich niet zo snel bang maken. Tijdens de wandeling door het Screampark kwamen zij langs tientallen spannende, mooie en griezelige scènes. De organisatie van Halloween Eerbeek kon dit jaar geen Ride organiseren, maar

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit