Home / Dieren / Gazelle Opperdeurdauwer

Gazelle Opperdeurdauwer

DIEREN – Zo komt de Koning op bezoek en zo staat carnavalsvereniging de Deurdauwers op de stoep. De Koninklijke Rijwielfabriek Gazelle heeft de hoogste onderscheiding – de Opperdeurdauwer – van de leutclub ontvangen. Een delegatie van de Deurdauwers was uitgenodigd door Gazelle en algemeen directeur Huub Lamers nam deze onderscheiding in ontvangst uit handen van Prins Jan 5 en Prinses Sabine 1. De Opperdeurdauwer werd toegekend in verband met het 125 jarig bestaan van Gazelle en vanwege de zeer goede band tussen de vereniging en Gazelle.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.