Home / Dieren / Gazelle Opperdeurdauwer

Gazelle Opperdeurdauwer

DIEREN – Zo komt de Koning op bezoek en zo staat carnavalsvereniging de Deurdauwers op de stoep. De Koninklijke Rijwielfabriek Gazelle heeft de hoogste onderscheiding – de Opperdeurdauwer – van de leutclub ontvangen. Een delegatie van de Deurdauwers was uitgenodigd door Gazelle en algemeen directeur Huub Lamers nam deze onderscheiding in ontvangst uit handen van Prins Jan 5 en Prinses Sabine 1. De Opperdeurdauwer werd toegekend in verband met het 125 jarig bestaan van Gazelle en vanwege de zeer goede band tussen de vereniging en Gazelle.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.