Home / Klarenbeek / Mondolia verhuist naar het Boshuis Klarenbeek

Mondolia verhuist naar het Boshuis Klarenbeek

KLARENBEEK – Muziek- en Amusementsvereniging Mondolia gaat volgend jaar maart haar jaarlijkse uitvoering in Het Boshuis in Klarenbeek geven. Het is voor het eerst, dat de vereniging dat in het Boshuis gaat doen.

“Het is immers nog niet duidelijk of en wanneer de grote zaal bij de Nieuwe Zweep in Klarenbeek weer open gaat”, aldus voorzitter Hugo Hoitink. “We willen niet het risico lopen, dat we geen uitvoering kunnen houden. Dat betekent echter, dat we net als vroeger weer twee uitvoeringen geven. Eén op de vrijdag en één op de zaterdag”.
Er kunnen maximaal 300 bezoekers in Het Boshuis zitten. Aangezien de vereniging de laatste jaren op ruim 500 bezoekers mocht rekenen, is er voor gekozen twee uitvoeringen te houden. Deze zijn gepland op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart. De kaartverkoop zal begin 2018 starten.

Toegangskaarten á 7,- per stuk en 3,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij de donateurs komt één van de leden langs om de toegangskaartjes te brengen. Wie geen donateur is maar wel de uitvoering wil bezoeken kan vanaf januari kaartjes bij Bike Totoaal Wolters in Klarenbeek kopen. Of contact opnemen met de kaartverkoopster binnen de vereniging: Riet de Koning via telefoonnummer 055-3600168 of een e-mailsturen naar mavmondolia@gmail.com.

Wilt u een indruk krijgen van de uitvoering bekijk dan één van onze youtubefilmpjes op onze website: www.mondolia.nl

Mondolia is opgericht in 1947 en bestaat uit een beginnersgroep (diplomalessers), een jeugdorkest en een A-orkest. De samenstelling van de orkesten is vrij uniek. Zo wordt er in het A-orkest gespeeld op Melodica’s Accordeons, Gitaren, Vineta’s, Mondharmonica’s, Mandolines, Keyboards, Bas, Piano en Drum.

We maken verschillende soorten muziek; van Ballads tot Country- en Westernmuziek en van Nederlandstalig tot Popmuziek. Soms wordt er bij een nummer gezongen en af en toe voegen we een showelement aan de nummers toe. Naast het muziek maken houden we ons ook bezig met sketches, liedjes en andere acts, die door de leden wordt bedacht en uitgevoerd. Deze spelen we op de jaarlijkse uitvoering in maart. Hoewel we serieus oefenen, houden we ook van een lolletje op zijn tijd.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.