Home / Doesburg / Doesburger rijdt z’n vrouw aan

Doesburger rijdt z’n vrouw aan

DOESBURG – Bij het parkeren, waarbij zijn vrouw aanwijzingen gaf, ging het donderdag helemaal mis bij een bejaarde chauffeur op het Burg. Keijserplein in Doesburg. De vrouw stond achter de auto om haar man aanwijzingen te geven. Dat ging niet goed en het slachtoffer kwam op de stoep terecht, waarbij ze gewond raakte. Omstanders schoten meteen te hulp en een motorambulance bood ook hulp. Na die eerste hulp is de vrouw daarna naar het ziekenhuis gebracht door een ambulance. Ze heeft vermoedelijk een onderbeen/voetfractuur.

De politie heeft het rijbewijs van de zeer geschrokken echtgenoot ingenomen en die gaat naar het CBR, waar men beoordeelt of hij het nog terug krijgt. De politie Doesburg, die ook deze foto maakte, dankte alle mensen die onmiddellijk te hulp schoten met onder meer dekens.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.