Home / Rheden / Rhedenaar opgepakt wegens openbaar masturberen

Rhedenaar opgepakt wegens openbaar masturberen

RHEDEN – De politie in Rheden heeft vrijdagavond een 27-jarige inwoner van die plaats opgepakt. De man wordt verdacht van schennis van de eerbaarheid. Een bewoonster van de Broekveldseweg waarschuwde vrijdagavond rond 23.00 uur de politie nadat ze een man voor haar huis had zien staan die stond te masturberen.

Aan de hand van een goede beschrijving en aanwijzingen van een getuige, wisten agenten de 27-jarige Rhedenaar op te sporen. Hij werd elders in Rheden aangetroffen en aangehouden. De man zit vast voor onderzoek en verhoor.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.