Home / Rozendaal / Oproep voor beeldmateriaal over 200-jarig Rozendaal

Oproep voor beeldmateriaal over 200-jarig Rozendaal

ROZENDAAL – Volgend jaar bestaat Rozendaal 200 jaar als zelfstandige gemeente. Ter gelegenheid van dit feit wordt een boek uitgebracht dat ontwikkelingen in het dorp beschrijft van 1900 tot nu. De redactie daarvan doet een oproep voor materiaal dat gebruikt kan worden in het boek of op de website www.rhedenopdekaart.nl/rozendaal.

Hebt u foto’s, beeldmateriaal of documenten die voor publicatie in het boek of op de website gebruikt mogen worden, dan kunt u deze afgeven aan de balie op het gemeentehuis aan de Kerklaan 1. Geeft u daarbij vooral aan dat het beeldmateriaal voor publicatie gebruikt mag worden en of u het terug wilt hebben. Op de enveloppe vermeldt u: t.a.v. mevrouw Pieterse.
Denkt u vooral aan foto’s over school, dierenkliniek, sporten op De Del, de Imbosch en de bouw van uw wijk.

w.pieterse@rozendaal.nl
www.rozendaal.nl
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.