Home / Laag-Soeren / Geslaagd dubbelconcert in ’t Sprengenhus

Geslaagd dubbelconcert in ’t Sprengenhus

LAAG-SOEREN – Een simpele vraag om een podium voor het leerling- en gevorderdenorkest van Eendracht Eerbeek, werd door Sempre Crescendo aangegrepen om een koffieconcert te organiseren met medewerking van beide orkesten in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.

Het LEGO, het Eerbeekse jeugdorkest, nam de gelegenheid waar om onder leiding van Paul van Dalen een prachtig staaltje van hun kunnen ten beste te geven. Zo was er onder andere de muzikale uitbeelding van drie sterrenbeelden, die van de goed gevulde zaal een groot applaus kreeg. Als slot werd een mars ten gehore gebracht die klonk zoals een mars moet klinken. De zaal drukte zijn waardering uit met een staande ovatie.
Na het ombouwen van het podium liet ook Sempre Crescendo horen een pittig partijtje te kunnen meeblazen. Met een zeer gevarieerd programma, waaronder muziek van James Bond, wisten ook zij het publiek te bekoren. Het afsluitende volkslied van Laag-Soeren werd door velen uit volle borst meegezongen, waarmee dit dubbelconcert als geslaagd kan worden beschouwd.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.