Home / Rheden / Over de kop op de Oranjeweg

Over de kop op de Oranjeweg

RHEDEN – Op de Oranjeweg in Rheden is donderdagmiddag rond 16.50 uur een auto over de kop geslagen nadat hij in botsing kwam met een geparkeerde auto. De bestuurder van de grijze auto is vermoedelijk de macht over het stuur verloren in de bocht en vervolgens tegen een geparkeerde auto aangereden. Hij vloog daarna over de kop en kwam tot stilstand tegen een bedrijfsbus, die ook forse schade heeft opgelopen. De man is nagekeken in de ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zijn total loss. – Foto: Roland Heitink

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.