Home / De Steeg / Botsing op de A348

Botsing op de A348

DE STEEG – Een aanrijding donderdagmiddag op de A348 bij afslag De Steeg. Twee auto’s zijn daar met elkaar in botsing gekomen op de snelweg, er was veel schade en diverse betrokkenen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Het overige verkeer had weinig hinder van de beschadigde voertuigen die allen op de linkerbaan stonden. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s verwijderd. – foto: Martin de Jongh
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.