Home / Doesburg / Veel matches tijdens maatschappelijke beursvloer

Veel matches tijdens maatschappelijke beursvloer

DOESBURG / RHEDEN – De gezamenlijke Beursvloer van Doesburg en Rheden in Het Arsenaal te Doesburg is een succes geworden. Zo’n 75 vertegenwoordigers van bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen kwamen bijeen om, tijdens een informeel evenement contact te leggen en elkaar te helpen.

Direct nadat burgemeester Loes van der Meijs van Doesburg de markt opende met een klap op de gong, ontstond een levendige handel tussen de vragen en aanbiedingen voor een oplossing. Hoekmannen legden de verbinding tussen organisaties en ondernemingen uit Doesburg en Rheden. Anderhalf uur later waren er 37 concrete afspraken (matches) tot stand gebracht.

Enkele matches: Werkervaringsplekken werden aangeboden door Cambio; Kunstlab Doesburg kan rekenen op vloerplaten van Ubbink voor hun workshopruimte; de Rabobank stelt een stukje ruimte beschikbaar aan het Loket Vrijwilligerswerk; Hoornstra Bouw gaat 4Noppes ondersteunen bij het maken van een bouwtekening; 2Switch stelt stapelstoelen beschikbaar aan de moskee.
De wethouders Peter Bollen van Doesburg en Constans Pos van Rheden genoten zichtbaar van de uitwisseling van kennis, diensten, spullen, advies, vrijwillige inzet en faciliteiten.

Deze gezamenlijke Beursvloer, de eerste in een jaarlijkse traditie, werd georganiseerd door de Doesburg – Rhedense Uitdaging in samenwerking met de Buurtacademie Doesburg, het Loket Vrijwilligerswerk van Radar Uitvoering Oost.
Voor meer informatie ga naar: www.doesburgrhedenseuitdaging.nl.

Foto:
Informeel contact leggen en elkaar helpen op de Beursvloer – foto: Bas Weetink

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.