Home / Brummen / Het Bonte Palet presenteert Holland schilderijen

Het Bonte Palet presenteert Holland schilderijen

BRUMMEN – Het publiek kan opnieuw kennismaken met de schilderkunsten van Het Bonte Palet. Zondag opent de expositie met de werken van zo’n 50 hobby-kunstschilders, in de manege De IJsselruiters te Brummen.
Het Bonte Palet is een groep hobby-kunstschilders, onder leiding van Marietje Breukink-Lokhorst, die heel divers werk laat zien op deze dag. Van landschappen, stillevens tot expressief werk. De deelnemers komen uit Brummen, Eerbeek, Spankeren en verder weg uit de omgeving. Naast de gewone collectie, presenteert de groep ook een serie schilderijen met het thema Holland. Deze serie wordt beoordeeld door een jury.
De jaarlijkse expositie is te bewonderen op zondag 26 november van 13.00 tot 16.30 uur in de manege De IJsselruiters te Brummen.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.