Home / Dieren / Welkom Sinterklaas!

Welkom Sinterklaas!

DIEREN – Het was zondagmiddag flink aan de Veerstoep in Dieren. Geen wonder, want Sinterklaas kwam daar met zijn gevolg aan om de kinderen van het dorp te bezoeken. Hij nam alle tijd om de handjes van de jeugd te schudden en om tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te nemen. Vervolgens reed hij in een oude legerwagen naar Theothorne, waar hij audiëntie hield. Het was hartverwarmend en Sinterklaas voelde zich zeer welkom in Dieren. Hij komt dan ook nog terug, zo liet hij weten. Zaterdagmiddag is hij ook present tijdens het Sinterklaasfestival op het Dierense Winkelcentrum – foto: Han Uenk

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.