Home / Eerbeek / Sint met de stoomtrein in Eerbeek

Sint met de stoomtrein in Eerbeek

EERBEEK – Zoals elk jaar, bracht een stoomtrein van de VSM Sinterklaas en zijn gevolg naar Eerbeek. Honderden kinderen en hun ouders stonden zaterdag bij het station klaar om de Goedheiligman warm welkom te heten. Maar niet voordat burgemeester Alex van Hedel dat als eerste had gedaan en hij verzekerde de Goedheiligman dat hij en álle kinderen van zijn gemeente blij waren dat de Sint weer tijd had gevonden Eerbeek te bezoeken. Sint nam daarna uitgebreid de tijd om handjes te schudden, alvorens aan een rondrit door het dorp te maken, die eindigde bij het Pepernotenconcert in het centrum. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.