Home / Brummen / Suikerspinwagen uitgebrand

Suikerspinwagen uitgebrand

BRUMMEN – Een suikerspinwagen is zondagavond verwoest door een brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De brandweer van Brummen werd omstreeks 20.40 uur gealarmeerd voor de brand aan de Eerbeekseweg. Het bleek te zijn op de parkeerplaats bij de manege. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de kar al volledig in lichterlaaie. Ze hebben het vuur snel weten te blussen, maar de wagen werd volledig verwoest. De politie start een onderzoek naar de toedracht van de brand. – foto: Persbureau Heitink
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.