Home / Brummen / Sponsor voor voetbalvrouwen

Sponsor voor voetbalvrouwen

BRUMMEN – Na de gespeelde wedstrijd van SJO Oeken/BrummenVr1 tegen VDZ VR 2, heeft Sportclub Brummen zijn nieuwe sponsor gepresenteerd. De Brummense ondernemer Jan-Arend Teunissen heeft, samen met zijn vrouw Christine, de boeken-muziek-cadeau en sigarenwinkel tot een groot succes gemaakt. Teunissen heeft een warm hart voor het vrouwenvoetbal en hoefde ook niet lang na te denken na de vraag of hij de vrouwen kon helpen. De vrouwen hebben uit handen van de firma Primera Bosman jassen en tassen mogen ontvangen. Daarnaast mogen de dames nu met de naam van dit bloeiende bedrijf op hun shirt lopen. Binnenkort zal Sportclub Brummen ook vier reclame borden van deze firma mogen gaan ontvangen. – foto Karin Stoel
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.