Home / Hummelo / Showdagen tuin- en parkmachines bij Pelgrom Hummelo

Showdagen tuin- en parkmachines bij Pelgrom Hummelo

HUMMELO – Bij landbouwmechanisatiebedrijf Pelgrom aan de Broekstraat in Hummelo wordt van 30 november tot en met 2 december weer een grote landbouw en tuin- en parkshow. Alle belangstellenden zijn welkom een kijkje te nemen in de wereld van de moderne landbouwmechanisatie.

 

Tijdens deze showdagen worden de nieuwste modellen op het gebied van landbouw en tuin-en parkmachines getoond. De nieuwe lijn Massey Ferguson-producten worden getoond, variërend van de nieuwe verreiker tot en met de grotere landbouwtractoren tot ruim 370 pk. Ook op het gebied van werktuigen en tuin- en parkmachines is er het nodige aan nieuwe machines te bewonderen. Gerenommeerde merken die Pelgrom onder andere voert zijn Massey Ferguson, Fella, Trioliet, Joskin, Weidemann, Stiga, Stihl, Karcher.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.