Home / Dieren / Prins Erwin regeert Nölerrijk

Prins Erwin regeert Nölerrijk

DIEREN – Op 11/11 heeft carnavalsvereniging De Nölers hun nieuwe Prins Erwin de Eerste (Erwin Riggeling) en Adjudant Sico (Sico van Sluijs) onthaald om aankomend seizoen te regering over het Nölerrijk. De mannen zullen bijgestaan worden door hun hofdames Jill en Lisa en het belooft met dit duo weer een knalfeest te worden tijdens het carnaval. Tijdens het optreden van de ‘Deure’ werd een interactie gevoerd met het publiek, waar willekeurig mensen een deur door moesten om omgetoverd te worden tot prins. Aan het einde kwamen vier mannen tevoorschijn, waarvan er twee door de hofdames uitgekozen werden.

Maar geen nieuwe prins zonder afscheid van de oude. Voorafgaand aan de presentatie van de nieuwe Nölersvorst, werd afscheid genomen van Prins Jelle en Adjudant Marcel, die een geweldig carnaval beleefde en het stokje feestelijk overdroegen met een lach en een traan. Beide heren hebben hun blauwe steek ingeruild voor een rode en zijn weer terug gegaan in de Raad van Elf.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.