Home / Laag-Soeren / Deurdauwers presenteren hun nieuw Prinsenpaar

Deurdauwers presenteren hun nieuw Prinsenpaar

LAAG-SOEREN – Wie wordt het nieuwe prinsenpaar bij Carnavalsvereniging De Deurdauwers? Bezoekers van de zittingsavond zaterdag in De Harmonie in Laag-Soeren, krijgen daar op feestelijke wijze een antwoord op. Er wordt al druk gespeculeerd wie de opvolgers worden van Prins Rik, Prinses Jolande en Adjudant Bas.

Om 20.11 uur betreden de steekdragers de zaal voor wat vast weer een mooie en gezellige avond wordt. Tijdens het officiële gedeelte worden eerst jubilarissen gehuldigd en krijgen enkele Deurdauwers een verdiende onderscheiding. Om 21.11 uur volgt de onthulling van de nieuwe hoogheden.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.