Home / Brummen / Gallery veilt klassieke inruilers

Gallery veilt klassieke inruilers

BRUMMEN – Na een grootscheepse verbouwing is de showroom van klassiekerspecialist Gallery Aaldering in Brummen nóg mooier en groter geworden en biedt deze ruimte aan de topstukken uit de collectie, verdeeld over vier verdiepingen. Maar zelf dan past nog niets alles in het gebouw.

In de loop der jaren is de inruil-collectie zo gegroeid, dat het tijd wordt schoon schip te maken. Daarom houdt Gallery Aaldering van 16 tot en met 29 november een online veiling met een selectie van inruilauto’s, barn-finds, auto’s met werk en restauratieobjecten uit de opslag. Deze worden nu voor aantrekkelijke prijzen aangeboden. Door tijdgebrek zijn de meeste auto’s die op de veiling worden aangeboden zelfs nog nooit op de internetsite geplaatst. Er is voor de veiling een selectie gemaakt van 200 bijzondere inruilauto’s en restauratie-objecten.
De online veiling wordt georganiseerd door Classic Car Auctions, www.classiccar-auctions.com. De kijkdagen vinden plaats op de locatie van het warehouse aan Mercuriusweg 41 in Brummen.
Start online veiling 16 november om 17.00 uur. De kijkdagen zijn: 15, 16, 18, 25 en 28 november van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdag 24 november van 10.00 tot 20.00 uur. Sluiting woensdag 29 november vanaf 20.30 uur.

www.gallery-aaldering.com
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.