Home / Klarenbeek / Online dorpsplein Klarenbeek voor digitale verbinding

Online dorpsplein Klarenbeek voor digitale verbinding

KLARENBEEK – Al enige tijd zijn de dorpscontactpersonen Roy Zweverink en Marilou Pelgrim druk bezig met het opzetten van een online dorpsplein in Klarenbeek. Het fenomeen www.mijnbuurtje.nl is een website die ervoor moet zorgen dat inwoners elkaar makkelijker kunnen vinden en ontmoeten.

Op deze website zal men van alles kunnen vinden over het dorp: van gemeentelijk nieuws, te koop aangeboden kleding tot een oproep voor het lenen van een boormachine. De dorpscontactpersonen zijn op zoek naar een fanatiek team vrijwilligers die hart hebben voor het dorp. Opgave via dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl of neem contact op voor vragen en/of meer informatie.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.