Home / Leuvenheim / Leuvenheim wandelt

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten liepen ze door het prachtige coulisselandschap rondom Leuvenheim. Traditiegetrouw had het moeten regenen, maar dit jaar waren de weergoden de deelnemers aanzienlijk beter gezind; het was geweldig herfstweer met zelfs zo af en toe de zon. Zo kon men genieten van de vergezichten, de prachtige kleuren in het bos en de leuke wetenswaardigheden verteld door Harrie van de Velde. Onderweg was een rustpunt met voor de liefhebber bokbier of een glaasje glühwein.

 

Lees ook

Man op heterdaad aangehouden voor woninginbraak

LEUVENHEIM – Op woensdagochtend 8 november werd een 20-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden voor woninginbraak. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.