Home / Brummen / Scholenproject Bruvoc weer van start

Scholenproject Bruvoc weer van start

BRUMMEN – In de periode van 6 t/m 17 november geeft volleybalvereniging Bruvoc iedere schooldag in sportzaal Rhienderoord volleyballes om basisschoolkinderen uit Brummen, Empe, Hall en Leuvenheim (hernieuwd) kennis te laten maken met de volleybalsport.

Samen met vrijwilligers van de volleybalclub én de combinatiefunctionaris sport van de gemeente Brummen, Lotte van der Wiel, wordt een leuk lesprogramma voor de kinderen aangeboden, aangepast aan de leeftijd en de lestijd van de verschillende groepen en scholen.
Aansluitend is er op vrijdagmiddag 24 november van 14.15 tot 17.00 uur, eveneens in Rhienderoord, het schoolvolleybaltoernooi. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor van de mini’s, SPAR Bruno Lendering.
Op woensdag 29 november wordt afgesloten af met een heus volleybalspektakel: Join Volleybaltour. Een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties staat dan van 18.00 tot 19.30 uur in sportzaal Rhienderoord om actief met volleybal kennis te maken of om je volleybalskills te testen. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar… mis dat dan niet!

www.bruvoc.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.