Home / Doesburg / SC Doesburg JO16-1 in het nieuw

SC Doesburg JO16-1 in het nieuw

DOESBURG – De spelers en begeleiding van JO16-1 gingen onlangs op de foto met de nieuwe kledingsponsor Mecking’s Sportshop uit Ulft. Eigenaar Wouter Mecking heeft de jongens voorzien van deze nieuwe wedstrijdkleding, waar ze de komende jaren mee vooruit kunnen. Mecking’s Sportshop is al jaren de kledingleverancier van de Doesburgse club.
De JO16-1 is een talentvolle lichting. Een groot deel van dit team mag nog bij de lichting JO15 spelen en op dit moment staan ze ongeslagen aan kop. Als dank voor deze mooie kleding bood aanvoerder Jochem Taankink namens de club en het team aan Wouter Mecking een mooie bos bloemen aan en de bekende rood/blauw sjaal.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.