Home / Eerbeek / Portret Johan van Zadelhoff voor promotie

Portret Johan van Zadelhoff voor promotie

EERBEEK – Visit Brummen Eerbeek publiceert een promotiefilm met een portret van Johan van Zadelhoff. Hij is eigenaar van de watermolen De Oliemolen. De molen slaat olie uit lijnzaad en wordt aangedreven door stromend water. De molen is belangrijk erfgoed voor Eerbeek.

De watermolens vormen immers de oorsprong van de productie en verwerking van papier, nog steeds een belangrijke industrie in Eerbeek.

Johan van Zadelhoff geniet van zijn leefomgeving en vertelt enthousiast over de Veluwe, het Veluwemassief, het watersysteem van de Veluwe, de IJssel, de uiterwaarden, de Hanzesteden, Bronkhorst en de sprengenkoppen. “Uniek dat alles zo dicht bij elkaar ligt”.
De film werd vrijdag gepubliceerd op de website van Visit Brummen Eerbeek, www.visitbrummen-eerbeek.nl en zal ook gepubliceerd worden door Vrienden van Visit Brummen Eerbeek, horecagelegenheden, accommodaties, toeristische organisaties en vanzelfsprekend gemeente Brummen en VVV Brummen Eerbeek.
Met de promotiefilm worden inwoners en bezoekers uitgenodigd om te genieten van Brummen, Eerbeek en de directe omgeving.

Naast Johan van Zadelhoff is er al een portret gepubliceerd van Ruben Smit en komen nog promotiefilmpjes uit van Elis Ligtlee, Jan Strijker, Cees Schneiders en Nico Aaldering. https://www.youtube.com/watch
www.visitbrummen-eerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.