Home / Doesburg / Bijzondere geste voor Drusus

Bijzondere geste voor Drusus

DOESBURG – Zondagmiddag 5 november kwamen de leden van de Doesburgse Tafeltennisvereniging Drusus naar de Hanzeweg om Thea Kraaijenbrink-Driessen en Daan de Winter te bedanken voor de sponsoring van de nieuwe trainingspakken. Thea is al 70 jaar lid van deze sportieve club en zelfs erelid, maar heeft mede door haar leeftijd het actieve spelen gestaakt. Samen met Daan vonden zij dat het aanbieden van de kleding een goede geste was voor haar club. – foto: Maarten Lindner
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.