Home / Bronckhorst / Gemeente Bronckhorst zoekt kampioenen van 2017

Gemeente Bronckhorst zoekt kampioenen van 2017

BRONCKHORST – Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2018 in het gemeentehuis in Hengelo, huldigt de gemeente Bronckhorst de kampioenen van 2017. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief of cultureel gebied, kunnen dit vóór 1 december a.s. doorgeven aan de gemeente.

De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, wordt de medewerking van inwoners gevraagd. Personen of clubs kunnen worden aangemeld als zij voldoen aan de volgende voorwaarden: de persoon of club is afkomstig uit Bronckhorst; de persoon of club heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal kampioenschap of een Europees- of wereldkampioenschap; het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond; de prestatie moet door de persoon of club zelf verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking

Een kampioenenaanmeldingsformulier is online in te vullen via: www.bronckhorst.nl/kampioen.
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.