Home / Velp / Info-avond over project Wijktheater Velp Oud-Zuid

Info-avond over project Wijktheater Velp Oud-Zuid

VELP – In april 2018 wordt Velp Oud-Zuid voor even een toneeldecor. Een parkje, een winkel, een woonkamer… op verschillende plekken spelen wijkbewoners toneelscènes over het leven in Velp Oud-Zuid. De scènes zijn gebaseerd op verhalen uit de wijk.

De organisatie, Cultuurbedrijf RIQQ, zoekt bewoners van Velp Oud-Zuid die mee willen spelen of die hun verhaal willen vertellen. Op maandagavond 6 november om 20.00 uur is er in De Poort in Velp-Zuid een info-avond over het wijktheater.
Wijktheater is theater in de wijk, met verhalen over de wijk, gespeeld door bewoners uit de wijk. Drie theatermakers verzamelen verhalen en toveren deze om tot ontroerende, grappige en spannende toneelscènes. In 2016 was er een succesvol wijktheater project in de wijk Stenfert in Dieren en in 2017 een zelfde project in Rheden. Dit keer is Velp aan de beurt!
Wilt u uw verhaal vertellen en/of meespelen? Of bent u op een andere manier nieuwsgierig geworden? Iedereen kan meedoen, jong en oud. Wel of geen toneelervaring, het maakt niet uit. Voor meer informatie: Kirsten Robben, info@cultuurbedrijfriqq.nl, tel.: 06-44613071.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.