Home / Brummen / Heg en Haag Werkgroep actief tijdens de Natuurwerkdag

Heg en Haag Werkgroep actief tijdens de Natuurwerkdag

BRUMMEN – Heg en Haag Werkgroep Brummen doet ook mee aan de Natuurwerkdag, zaterdag 4 november, en heeft een leuke werklocatie aan de Kwazenboschweg. Alle hulp is welkom! Je kunt meewerken van 13.00 tot 17.00 uur. Ervaring is niet nodig, wel zin om de handen uit de mouwen te steken.

Meld je aan op www.natuurwerkdag.nl.
Aan de Kwazeboscheweg kunt u meehelpen aan het leggen van een haag. Hierbij wordt gehakt, gezaagd, gekapt, gesnoeid en geknipt. De deelnemers verzamelen op de Biologische Boerderij de Meander aan de Zutphensestraat 296 Brummen. Daar krijgen ze een korte uitleg van het ambacht heggen leggen. Neem stevige kleding en indien in bezit een veiligheids- of vuurwerkbril mee, die beschermd tegen doorns. Neem ook iets te drinken en te eten mee: u gaat veel vocht gebruiken en calorieën verbranden! De Werkgroep zorgt voor gereedschap en speciale handschoenen.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.