Home / Dieren / Spanten clubhuis MHC Dieren

Spanten clubhuis MHC Dieren

DIEREN – De velden zijn gereed, nu is het tijd om het nieuwe clubhuis van MHC Dieren te realiseren. Deze week werden de eerste spanten voor het clubhuis van de hockeyclub op Het Nieuwland geplaatst. "Daarmee gaan we weer een nieuwe fase in", aldus voorzitter Jos Wortelboer. Hij laat weten dat het nieuwe complex medio maart volgend jaar klaar is. De Dierense hockeyclub beschikt dan over een geweldige nieuwe en eigen accommodatie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.