Home / Dieren / De Harmonie en VV Dieren

De Harmonie en VV Dieren

DIEREN – De Harmonie in Laag-Soeren heeft de jongens van de JO17 1 van VV Dieren voorzien van trainingspakken. De club vindt het super dat dit team er nu zo netjes bij loopt. De JO17 1 speelt dit jaar in de hoofdklasse en is de competitie goed van start gegaan. De Harmonie is een begrip in de omgeving en werkt ook regelmatig samen met v.v. Dieren.
Het is een gezellig familiebedrijf met een sfeervol café, een prima restaurant en een stijlvolle zaal geschikt voor verschillende doeleinden. Tevens beschikt De Harmonie over zeer royale ‘hotel’ kamers. Meer info kunt u vinden op www.harmonielaagsoeren.nl en over de voetballers op www.vvdieren.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.