woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeApeldoornApeldoornse Meerjaren-programmabegroting online

Apeldoornse Meerjaren-programmabegroting online

APELDOORN – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Apeldoorn, legt de Meerjarenprogrammabegroting (MPB) voor de jaren 2018-2021 ter besluitvorming aan de gemeenteraad voor. Burgers, instellingen en bedrijven kunnen nog een officiële schriftelijke inspraakreactie op de voorstellen van Meerjarenprogrammabegroting indienen.

Die inspraakperiode sluit op vrijdag 6 oktober. Reactie zijn te richten aan de gemeenteraad van Apeldoorn t.a.v. de raadsgriffie, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn. Reageren kan ook per mail: politiekemarkt@apeldoorn.nl., met vermelding van naam, adres, en woonplaats. De raadsfracties betrekken de schriftelijke reacties bij de discussie en besluitvorming over de meerjarenbegroting 2018-2021.

De Meerjarenprogrammabegroting 2018-2021 wordt behandeld tijdens de politieke markt van donderdag 26 oktober vanaf 19.00 uur. Op donderdag 9 november zal de raad ’s middags vanaf 14.00 uur de raadsbehandeling afronden met stemmingen over moties en amendementen en de vaststelling van de Meerjarenprogrammabegroting. Indien er wijzigingen in de behandelprocedure optreden, zullen deze via de gemeentelijke website bekend worden gemaakt. En omdat bij de behandeling van de Voorjaarsnota (Doorbraaknota) 2017 al een hoorzitting is gehouden, vindt er geen hoorzitting bij de behandeling van de Meerjarenprogrammabegroting 2018-2021 plaats.

De complete stukken van de Meerjarenprogrammabegroting 2018-2021 zijn te lezen en te downloaden op de website van de gemeente Apeldoorn: www.apeldoorn.nl.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...